#Fietsnaarjewerkdag 24 september 2020

Fietsen is goed voor het milieu én een veilig en gezond alternatief voor de auto, bus of trein. De landelijke FietsNaarJeWerk-dag stimuleert het gebruik van de fiets en enthousiasmeert mensen om, samen met collega’s en anderen, op gepaste afstand naar het werk te fietsen.

Dit jaar is de FietsNaarJeWerk-dag op  De gemeente Hof van Twente stimuleert haar werknemers om die dag naar werk te fietsen of een “thuiswerkrondje” te doen. Dit is de woon-werkafstand fietsen als ronde in de eigen buurt.

Hiervoor hebben we bijgaand nieuwsbericht geplaatst: https://www.hofvantwente.nl/actueel/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/archief/2020/09/artikel/wie-fietst-mee-tijdens-de-landelijke-fietsnaarjewerk-dag-op-24-september-1695.html

Wie zich vooraf aanmeldt op: www.fietsnaarjewerkdag.nl<http://www.fietsnaarjewerkdag.nl/> maakt kans op een mooie e-bike.

Plaatsen deelnemers een “onderwegfoto” met de hashtags: #fietsnaarjewerkdag en/of #thuiswerkrondje en #ikwerkinhofvantwente dan maken ze kans op extra prijzen!