Groots netwerkevenement voor ondernemers in Hof van Twente

Hringparty-Hof-van-Twente-Fotostudio-Markelo-2022

Noteer vast in je agenda: De Haringparty Hof van Twente is dit jaar in Markelo bij Herberg de Pot op dinsdag 21 juni. De Haringparty Hof van Twente stelt zich ten doel om jaarlijks in één van de kernen een netwerkevenement te houden voor ondernemers in Hof van Twente. Net als in 2019, de eerste editie, wordt het evenement geheel georganiseerd door vrijwilligers. De opzet van Haringparty Hof van Twente is een reizend circus en vindt steeds plaats in één van de kernen van de Hof. Carelshaven in Delden beet het spits af en Markelo is de volgende, gehost door Herberg de Pot. Een schitterende locatie waar de gehele horeca uit Markelo zijn opwachting zal maken en je zal laten watertanden door hun culinaire creaties of anderzijds geheel belangeloos een bijdrage zal leveren aan dit prachtige evenement. “Groots netwerkevenement voor ondernemers in Hof van Twente” verder lezen

Wie verdient mijn stem op 16 maart? Verkiezingsdebat voor ondernemers met aansluitend een netwerkborrel

Wie verdient mijn stem op 16 maart?
Verkiezingsdebat voor ondernemers met aansluitend een netwerkborrel

Na lange tijd mag ook de theaterzaal van de Reggehof weer open voor een groot publiek. ”Fantastisch voor de sector en heel fijn ook voor de ondernemers in Hof van Twente”, aldus Frans Schuitemaker, voorzitter Ondernemersplatform Hof van Twente. “De meeste restricties zijn van de baan. Alle ondernemers en de politiek zijn meer dan welkom op woensdag 2 maart in de Reggehof. Het belooft een netwerkavond te worden waar ondernemers elkaar weer ontmoeten én waar ze, onder leiding van gastheer Hans Verbeek, de politiek aan de tand voelen.” “Wie verdient mijn stem op 16 maart? Verkiezingsdebat voor ondernemers met aansluitend een netwerkborrel” verder lezen

Infogids ‘Wegwijs in Markelo 2022’

Markelo en omgeving heeft veel moois te bieden. De afgelopen twee jaar is gebleken dat, mede door de coronamaatregelen, heel veel mensen op de fiets, te voet, per auto of anderszins genoten hebben van ons mooie dorp en onze gastvrijheid. En dat verwachten wij dit jaar opnieuw. Al zijn we nog steeds in de greep van corona, we kijken allemaal uit naar de dag dat alles weer open kan.

Om al deze toeristen goed te informeren over alles wat Markelo te bieden heeft mag het informatie-boekje ‘Wegwijs in Markelo’ dan ook niet ontbreken. Wij doen ook nu weer een beroep op u om hierin te adverteren, zodat wij ‘Wegwijs in Markelo’ gratis aan onze gasten kunnen verstrekken.

Verspreiding
Jaarlijks worden er 6.000 exemplaren verspreid. Niet alleen via Infocentrum Markelo, maar ook via de ondernemers. U kunt met uw advertentie of een advertorial uw bedrijf of activiteit dus bij de toerist onder de aandacht brengen!  

‘Wegwijs in Markelo’ is een gezamenlijke uitgave van Stichting Markelo Promotie, HofMarketing en Infocentrum Markelo; ook te downloaden op visithofvantwente.nl.

Advertentie
Voor plaatsing van een advertentie of een advertorial vragen wij u bijgaand reserveringsformulier in te vullen (uw keuze aankruisen) en voor 4 februari a.s. te mailen of op te sturen naar:

Diane Bokkinga, Stationsweg 22a, 7475 NN Markelo, e-mail:  info@hoestinkhof.nl.

Wijzigingen en aanvullingen
Indien uw gegevens zijn gewijzigd of u hebt suggesties voor onderwerpen die in ‘Wegwijs in Markelo’ niet mogen ontbreken, dan kunt u dit doorgeven via het reserveringsformulier, of een mail sturen naar Gerrie Eertink: wegwijs@markelo.nl. Telefonisch kan ook: 0547-362866.

Markelo-agenda
Het maandelijks versturen van de Markelo-agenda ligt nog steeds stil vanwege de lockdown. Maar er zijn lichtpuntjes. Het biedt u en ons weer mogelijkheden om vooruit te kijken en de draad weer op te pakken om activiteiten te organiseren. Wij horen het graag, zodat wij weer een agenda kunnen versturen en onze inwoners en gasten kunnen informeren over wat Markelo te bieden heeft.  Stuur een mail naar info@infocentrummarkelo.nl, of bel 0547-760015.

Samen gaan we er voor!

Met vriendelijke groet,

Stichting Markelo Promotie
Stichting HofMarketing
Infocentrum Markelo

Brandbrief naar college gemeente Hof van Twente

Deze brandbrief is op woensdagmiddag 12 januari 2022 namens alle ondernemersverenigingen van de Gemeente Hof van Twente verstuurd aan het college van gemeente Hof van Twente. Ondernemend Markelo onderstreept hiermee dat de huidige lockdown zo snel mogelijk moet worden opgeheven. “Binnen Ondernemend Markelo is de onrust en het ongenoegen onder onze ondernemers met het oog op de huidige coronamaatregelen  zeker merkbaar. Het huidige beleid is aan ondernemers niet meer uit te leggen”, vertelt voorzitter van Ondernemend Markelo, Rielli Berends.

De volledige tekst van de brandbrief is te lezen door te klikken op de bovenstaande link. De brief is verzonden vanuit het Ondernemersplatform Hof van Twente waarvan ook Ondernemend Markelo deel uitmaakt.

Save the date: 2 november Ondernemerscafé Reuring


Dit Ondernemerscafé Reuring van HofMarketing heeft het thema Laat je verrassen! en dat is precies de bedoeling. Als ondernemer wil je je klant verrassen met net dat beetje extra. Hoe dat voelt geeft HofMarketing dinsdag 2 november graag mee vanuit Dieka van de Kruusweg in Markelo. Met onder andere een sprankelende aftrap over gastvrijheid ongeacht je werkveld, een gesprek met diverse lokale ondernemers en een meer dan bijzondere afsluiting belooft dit een avond te worden die je niet wilt missen!

Ben je ondernemer in Hof van Twente? Dan is deze uitnodiging voor jou! Hofse ondernemers in de vrijetijdssector zijn ook van harte uitgenodigd om hun werknemers mee te nemen.

Renée Kleywegt van HofMarketing vertelt enthousiast over het programma: “Het is zo fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten op zo’n mooie plek als Dieka! We zijn heel blij dat Alco van Berkel de aftrap wil verzorgen door zijn visie op gastvrijheid te geven. Gastvrij ben je namelijk als het goed is niet alleen in de horeca, maar in al je klantencontact ongeacht je branche. Ik zie er naar uit om met elkaar in gesprek te gaan en met het panel van hele verschillende lokale ondernemers. Deze panelleden stellen we binnenkort voor via onze website en sociale media. Ook de afsluiting wordt heel erg bijzonder. Daar kan ik nog niets over zeggen, want wij willen de deelnemers die avond graag verrassen…”

Wanneer: dinsdag 2 november, programma: 20.00 – 22.15 uur
Waar: Dieka van de Kruusweg, Markelo
Aanmelden en meer info: www.hofmarketing.nl/nieuws1

Kosten : Voor partners van HofMarketing, leden van één van de zes ondernemersverenigingen en ZZP Hof van Twente is dit ondernemerscafé kosteloos. Ben je geen partner en wil je er wel graag bij zijn? Dan ben je ook van harte welkom, geef bij je aanmelding aan waar we de factuur voor de onkosten (á € 25 euro per persoon) naar toe mogen sturen. Partner worden kan natuurlijk ook, neem voor meer informatie contact op met HofMarketing of kijk op www.hofmarketing.nl/partner-worden.

Nieuwsbrief Hofmarketing augustus 2021

De Nieuwsbrief van augustus van Hofmarketing is online te lezen! Met onder andere aandacht voor:

Stem op jouw favorieten
Liveshow: 20 jaar Hof van Twente
Modellen gezocht
Adverteren in Twentelife
Kerkepaden-Tichelroutes Markelo
Inspiratiebijeenkomst Duurzaam Toerisme
Verhalen voor de audiotour
Op vakantie in Hof van Twente
Wekelijkse portretten

Nieuwsbrief zomer 2021

De tweede nieuwsbrief van dit jaar, maar tegelijkertijd ook nog maar de tweede nieuwsbrief van ons bestuur, in de huidige samenstelling. De coronamaatregelen hebben ook ons parten gespeeld. Minder vergaderen en geen bijeenkomsten op de agenda die we mochten uitwerken. Maar langzaam dienen de versoepelingen zich steeds meer aan en durven we weer een stip aan de horizon te zetten.

In deze tweede nieuwsbrief heeft het bestuur de pen doorgegeven aan Jeffrey Groothuis van FromWood en Jacqueline Grotenhuis van Praktijk de Beweegfysio in Lochem. Net als Jeffrey is Jacqueline woonachtig in Markelo en lid van Ondernemend Markelo. Ze stellen zich aan de hand van een naatal vragen graag aan je voor. In de nieuwsbrief leggen we telkens aan twee leden,  zes vragen voor en zijn we benieuwd naar hun drijfveren als ondernemer in en rond Markelo.

Veel leesplezier en hopelijk zien we elkaar bij de eerstvolgende bijeenkomst op 22 september 2021 vanaf 15.00 uur.!

Bestuur Ondernemend Markelo

Nieuwsbrief juli Hofmarketing

HofMarketing zet zich in om Hof van Twente nóg beter op de kaart te zetten. Voor ondernemers, inwoners en toeristen. Hofmarketing werkt elke dag aan de zichtbaarheid van onze mooie gemeente op het gebied van Wonen, Werken en Recreëren.

De lokale VVV Informatiepunten worden voorzien van informatie, daarnaast werken zij aan productontwikkeling en organiseren ze evenementen en netwerkbijeenkomsten.

Bekijk de laatste Nieuwsbrief van Hofmarketing: https://mailchi.mp/b4d9541f7e5a/update-hofmarketing-juli2020-4540901

Aanmelden voor de nieuwsbrief? Mail naar info@hofmarketing.nl