Over ons

Fotocredits: Marian Waanders – van der Kolk

Ondernemend Markelo streeft er naar om een brede ondernemersvereniging te zijn. Waar alle ondernemers die gevestigd zijn in Markelo of woonachtig zijn in Markelo lid van kunnen zijn én die het belangrijk vinden om lid te zijn van Ondernemend Markelo.

Voorop staat de netwerkfunctie in Markelo. Een ondernemersvereniging waar netwerken, elkaar leren kennen en elkaar versterken voorop staat. Alle ondernemers moeten zich daarbij welkom voelen. Of je nou ZZP-er bent, agrariër of een dienstverlener. Je bent net zo welkom als ondernemers uit de bouw, horeca of middenstand.

Ook vervult Ondernemend Markelo een rol qua belangenbehartiging richting de gemeente. Dit doen we niet alleen. Maar samen met de ondernemersverenigingen van Hengevelde, Diepenheim, Bentelo, Delden en Goor. Ook wil onze stichting een belangrijke rol vervullen om een goed vestigingsklimaat te creëren voor ondernemers. Om daarmee een leefbaar Markelo te houden voor haar inwoners. Wij willen dan ook een intensieve band onderhouden met de dorpsraad.

Ondernemend Markelo is de nieuwe ondernemers vereniging van Markelo en wil andere accenten zetten dan voorheen Ondernemers Vereniging Markelo deed. Hiervoor is een volwaardig bestuur gezocht. Om op deze manier, meerdere jaren voor continuïteit te zorgen. Daar zijn we volgens ons in geslaagd. De huidige bestuursleden zijn werkzaam in verschillende branches en hebben een grote verscheidenheid aan inzicht en hebben een flink aandachtsgebied!

Wij stellen jullie graag het bestuur voor:

Voorzitter – Riellie Berends
Penningmeester – Edwin Landeweerd
Secretaris – Marjan Noteboom
Bestuurslid – Robert Völkers
Bestuurslid – Esther Meijer
Bestuurslid – André Mensink
Bestuurslid – Richard Landuwer