Over ons

Ondernemend Markelo;  hét businessplatform voor Markelo.
Ondernemend Markelo is een aanspreekpunt voor haar leden en externe organisaties, zoals lokale en regionale overheden (gemeente en provincie). Wij treden op als spreekbuis namens onze leden en proberen gemeenschappelijke belangen te behartigen. Tevens proberen wij verbindingen tussen de leden onderling te stimuleren met als doel het uitwisselen van kennis, informatie en innovatieve ideeën. Periodiek organiseren wij bijeenkomsten. Hier presenteren wij inhoudelijke programma’s waarbij soms externe partijen aanwezig zijn. Dit wordt vaak gecombineerd met een informele activiteit, denk bijvoorbeeld aan een BBQ of stamppotbuffet. Er is gelegenheid om bij te praten met al bekende ondernemers of om kennis te maken met nieuwe leden of gasten. Tevens organiseren wij bedrijfsbezoeken zodat ondernemers elkaar kunnen laten zien wat ze doen en belangrijke informatie en ideeën kunnen uitwisselen.

Ondernemend Markelo stimuleert en initieert initiatieven om mogelijkheden te benutten, of te creëren. Met als doel de economie van Markelo bloeiend te houden. Industrieterreinen, infrastructuur, de arbeidsmarkt, de detailhandel, woning en werken, zijn willekeurig genoemde onderwerpen die volop onze aandacht hebben.

De betekenis van het woord ondernemer is volgens definitie: Een persoon die voor eigen risico een bedrijf voert. Onze leden zijn werkzaam in diverse branches, denk hierbij aan: verzorging, dienstverlening, handel en industrie, aannemers, agrarisch, horeca, middenstand, dienstverlening en recreatie. Dat maakt het ook zo sterk. We kunnen van elkaar leren en elkaar stimuleren tot innovatieve ideeën.

Zien we u ook binnenkort op een van onze bijeenkomsten?

Wij stellen jullie graag het bestuur voor:

Fotocredits: Marian Waanders – van der Kolk