Save the date: 2 november Ondernemerscafé Reuring


Dit Ondernemerscafé Reuring van HofMarketing heeft het thema Laat je verrassen! en dat is precies de bedoeling. Als ondernemer wil je je klant verrassen met net dat beetje extra. Hoe dat voelt geeft HofMarketing dinsdag 2 november graag mee vanuit Dieka van de Kruusweg in Markelo. Met onder andere een sprankelende aftrap over gastvrijheid ongeacht je werkveld, een gesprek met diverse lokale ondernemers en een meer dan bijzondere afsluiting belooft dit een avond te worden die je niet wilt missen!

Ben je ondernemer in Hof van Twente? Dan is deze uitnodiging voor jou! Hofse ondernemers in de vrijetijdssector zijn ook van harte uitgenodigd om hun werknemers mee te nemen.

Renée Kleywegt van HofMarketing vertelt enthousiast over het programma: “Het is zo fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten op zo’n mooie plek als Dieka! We zijn heel blij dat Alco van Berkel de aftrap wil verzorgen door zijn visie op gastvrijheid te geven. Gastvrij ben je namelijk als het goed is niet alleen in de horeca, maar in al je klantencontact ongeacht je branche. Ik zie er naar uit om met elkaar in gesprek te gaan en met het panel van hele verschillende lokale ondernemers. Deze panelleden stellen we binnenkort voor via onze website en sociale media. Ook de afsluiting wordt heel erg bijzonder. Daar kan ik nog niets over zeggen, want wij willen de deelnemers die avond graag verrassen…”

Wanneer: dinsdag 2 november, programma: 20.00 – 22.15 uur
Waar: Dieka van de Kruusweg, Markelo
Aanmelden en meer info: www.hofmarketing.nl/nieuws1

Kosten : Voor partners van HofMarketing, leden van één van de zes ondernemersverenigingen en ZZP Hof van Twente is dit ondernemerscafé kosteloos. Ben je geen partner en wil je er wel graag bij zijn? Dan ben je ook van harte welkom, geef bij je aanmelding aan waar we de factuur voor de onkosten (á € 25 euro per persoon) naar toe mogen sturen. Partner worden kan natuurlijk ook, neem voor meer informatie contact op met HofMarketing of kijk op www.hofmarketing.nl/partner-worden.