Infogids ‘Wegwijs in Markelo 2022’

Markelo en omgeving heeft veel moois te bieden. De afgelopen twee jaar is gebleken dat, mede door de coronamaatregelen, heel veel mensen op de fiets, te voet, per auto of anderszins genoten hebben van ons mooie dorp en onze gastvrijheid. En dat verwachten wij dit jaar opnieuw. Al zijn we nog steeds in de greep van corona, we kijken allemaal uit naar de dag dat alles weer open kan.

Om al deze toeristen goed te informeren over alles wat Markelo te bieden heeft mag het informatie-boekje ‘Wegwijs in Markelo’ dan ook niet ontbreken. Wij doen ook nu weer een beroep op u om hierin te adverteren, zodat wij ‘Wegwijs in Markelo’ gratis aan onze gasten kunnen verstrekken.

Verspreiding
Jaarlijks worden er 6.000 exemplaren verspreid. Niet alleen via Infocentrum Markelo, maar ook via de ondernemers. U kunt met uw advertentie of een advertorial uw bedrijf of activiteit dus bij de toerist onder de aandacht brengen!  

‘Wegwijs in Markelo’ is een gezamenlijke uitgave van Stichting Markelo Promotie, HofMarketing en Infocentrum Markelo; ook te downloaden op visithofvantwente.nl.

Advertentie
Voor plaatsing van een advertentie of een advertorial vragen wij u bijgaand reserveringsformulier in te vullen (uw keuze aankruisen) en voor 4 februari a.s. te mailen of op te sturen naar:

Diane Bokkinga, Stationsweg 22a, 7475 NN Markelo, e-mail:  info@hoestinkhof.nl.

Wijzigingen en aanvullingen
Indien uw gegevens zijn gewijzigd of u hebt suggesties voor onderwerpen die in ‘Wegwijs in Markelo’ niet mogen ontbreken, dan kunt u dit doorgeven via het reserveringsformulier, of een mail sturen naar Gerrie Eertink: wegwijs@markelo.nl. Telefonisch kan ook: 0547-362866.

Markelo-agenda
Het maandelijks versturen van de Markelo-agenda ligt nog steeds stil vanwege de lockdown. Maar er zijn lichtpuntjes. Het biedt u en ons weer mogelijkheden om vooruit te kijken en de draad weer op te pakken om activiteiten te organiseren. Wij horen het graag, zodat wij weer een agenda kunnen versturen en onze inwoners en gasten kunnen informeren over wat Markelo te bieden heeft.  Stuur een mail naar info@infocentrummarkelo.nl, of bel 0547-760015.

Samen gaan we er voor!

Met vriendelijke groet,

Stichting Markelo Promotie
Stichting HofMarketing
Infocentrum Markelo