Groots netwerkevenement voor ondernemers in Hof van Twente

Noteer vast in je agenda: De Haringparty Hof van Twente is dit jaar in Markelo bij Herberg de Pot op dinsdag 21 juni. De Haringparty Hof van Twente stelt zich ten doel om jaarlijks in één van de kernen een netwerkevenement te houden voor ondernemers in Hof van Twente. Net als in 2019, de eerste editie, wordt het evenement geheel georganiseerd door vrijwilligers. De opzet van Haringparty Hof van Twente is een reizend circus en vindt steeds plaats in één van de kernen van de Hof. Carelshaven in Delden beet het spits af en Markelo is de volgende, gehost door Herberg de Pot. Een schitterende locatie waar de gehele horeca uit Markelo zijn opwachting zal maken en je zal laten watertanden door hun culinaire creaties of anderzijds geheel belangeloos een bijdrage zal leveren aan dit prachtige evenement.

Goed doel
Er worden entreekaarten en sponsorpakketten verkocht en beschikbaar gestelde items geveild -waaronder uiteraard het haringvaatje- en met de opbrengst wordt een goed doel gesteund dat leeft in de betreffende kern en wat voor de gehele gemeente interessant is. Het bedrag dat wordt opgehaald gaat één op één naar een goed doel in Markelo, namelijk de bouw van een uitkijktoren op één van de vijf Heuvels van Markelo. Deze uitkijktoren maakt dan onderdeel uit van de nog te ontwikkelen ‘Vijf Heuvels Belevings Wandelroute’. De uitkijktoren zal het hoogste punt van Hof van Twente zijn met een vergezicht over het prachtige landschap van Twente. Direct na de veiling zal de cheque met de opbrengst aan de stichting worden aangeboden.

Hoofdsponsor gezocht
Wil jij eeuwige roem vergaren en de naam van jouw bedrijf koppelen aan dit evenement? Meld je dan aan als hoofdsponsor! De vele voordelen hiervan lees je op de website onder de button ‘Sponsorpakketten’. Het bestuur van de Haringparty bestaat uit een groep van vrijwilligers die zich belangeloos inzet voor de Haringparty Hof van Twente, te weten Teunis-Jan Roeterdink, Daniel Brandriet, Karin Eijkelkamp, Jorieke Eertink, Ruud Brok, Olle Geurts, Martin Leferink, Frank van het Bolscher en Nicola Wilmink.

Meld je snel aan want vol = vol.

Haringparty Hof van Twente 21 juni van 16 tot 20 uur bij Herberg de Pot in Markelo, Potdijk 9 in Markelo. Kijk voor meer informatie ook op www.haringpartyhofvantwente.nl of stuur een e-mail naar info@haringpartyhofvantwente.nl.