Ondernemersportretten

Welkoop

verstand van tuin en dier en beleef het buiten leven.

Wij, Marije en Richard Landuwer runnen nu alweer 11 jaar de Welkoop in Markelo. Ik (Richard) was al ruim 13 jaar werkzaam bij de Welkoop, toen de vorige eigenaar (Jan Vruwink) met de vraag kwam of wij de zaak wilden overnemen. Het was eigenlijk een logische stap, maar ook zeker een uitdaging.

Welkoop Retail is de franchiseorganisatie van de formule Welkoop. Het Servicekantoor met het distributiecentrum van Welkoop Retail zijn gevestigd in Ede. Van hieruit maken meer dan 100 medewerkers zich sterk om de marktpositie van 149 aangesloten vestigingen verder uit te bouwen.

Bij overname in 2008 was de Welkoop een goed lopende winkel, maar zeer gedateerd en daar lag dan ook de grote uitdaging. In de afgelopen jaren hebben wij de winkel flink aangepast naar de wensen van de formule en daarbij hebben wij geprobeerd om aan te sluiten op de lokale wensen van de klant. In 2010 is de verkoopvloeroppervlakte van 450m² naar 950m² verbouwd en hebben we alles in een nieuw modern jasjes gestoken. In 2017 hebben we een prachtig overdekt tuincentrum mogen bijbouwen. Een kans om uitbreiding van het assortiment bloemen en planten voor in de tuin mogelijk te maken en om ruimte te creëren voor verschillende  assortimentsgroepen, welke we wel hadden, maar die niet gepresenteerd konden worden. Voor 2020 staat de volgende verbouwing alweer op de planning. Er zijn weer nieuwe ontwikkelingen en om je als winkel te kunnen onderscheiden van het internet met je daarin meegaan.

Ons assortiment sluit naadloos aan bij alles wat klanten nodig hebben voor tuin en dier. We hebben vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. We voeren in al deze categorieën producten van A-merken én van onze huismerken Welkoop en Kenner, huismerken die garant staan voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Dat unieke assortiment is, samen met ons deskundige advies, klantvriendelijkheid en extra service, de basis van onze formule..

met vriendelijke groet,

Marije en Richard Landuwer

 

 

——————————————————————————–

Keukenhof van Holten & Twente

Keukens – Badkamers – Haarden

Aan de Oranjestraat 4 in Holten is Jeroen Meutstege 10 jaar geleden gestart met Keukenhof van Holten, in 2015 uitgebreid met een tweede vestiging in Delden onder de naam Keukenhof van Twente.

Vanuit beide studio’s krijgen klanten alle tijd en ruimte om samen met één van de adviseurs tot een origineel keukenontwerp te komen. “Onze adviseurs zijn creatief, ontwerpen aan de hand van de plattegrond verschillende opstellingen en brengen zo meerdere mogelijkheden in kaart”, vertelt Jeroen. Keukenhof staat synoniem voor maatwerk, kwalitatief hoogwaardige keukens, materialen en vakmanschap. Keukens kunnen geleverd worden in uiteenlopende stijlen; klassiek landelijk, modern, maar ook handgeschilderde of handgemaakte massief houten keukens.

“Voor mij en mijn team is het iedere keer weer een uitdaging om de keuken te ontwerpen, die het beste aansluit bij de wensen en de persoonlijke smaak van de klant. De keuken is de afgelopen jaren een belangrijke plek in huis geworden, waar mensen veel tijd doorbrengen. Niet alleen een ruimte om te koken, maar ook een ruimte om samen met familie of vrienden tijd door te brengen”, vertelt Jeroen. Dat maakt dat Jeroen het belangrijk vindt om in een persoonlijk gesprek zo goed mogelijk in beeld te brengen wat de wensen van de klant zijn en door het maken van enkele 3D-ontwerpen tot een ontwerp te komen die het best past in de ruimte. Beleving is van het grootste belang. Naast maatwerkkeukens maakt Keukenhof desgewenst ook tafels of hoekbanken op maat. Deze extra’s maken het ontwerp exclusief en zorgen voor een totaalbeleving. Tevens kunt u terecht voor badkamers, badmeubels deze worden vaak in stijl van de keuken ontworpen zodat de uitstraling in de badkamer even eigen aanvoelt als in de keuken.

In 2019 viert Keukenhof haar 10-jarig bestaan, een mijlpaal die zeker niet zonder meer voorbij zal gaan. Loop gerust eens binnen in één van de studio’s in Holten of Delden of maak een afspraak met mij of met één van mijn collega’s om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

keukenhofvanholten.nl