Over ons

Ondernemend Markelo streeft er naar om een brede ondernemersvereniging te zijn. Waar alle ondernemers die gevestigd zijn in Markelo of woonachtig zijn in Markelo lid van kunnen zijn én die het belangrijk vinden lid te zijn van Ondernemend Markelo.

Voorop staat de netwerkfunctie in Markelo. Een ondernemersvereniging waar netwerken, elkaar leren kennen en elkaar versterken voorop staat. Alle ondernemers moeten zich daarbij welkom voelen. Of je nou ZZP-er bent, agrariër of een dienstverlener. Je bent net zo welkom als ondernemers uit de bouw, horeca of middenstand.

Ook vervult Ondernemend Markelo een rol qua belangenbehartiging richting de gemeente. Dit doen we niet alleen. Maar samen met de ondernemersverenigingen van Hengevelde, Diepenheim, Bentelo, Delden en Goor. Ook wil onze stichting een belangrijke rol vervullen om een goed vestigingsklimaat te creëren voor ondernemers. Om daarmee een leefbaar Markelo te houden voor haar inwoners. Wij willen dan ook een intensieve band onderhouden met de dorpsraad.

Ondernemend Markelo is de nieuwe ondernemers vereniging van Markelo en wil andere accenten zetten dan voorheen Ondernemers Vereniging Markelo deed. Hiervoor moest een volwaardig bestuur worden gezocht. Om zo meerdere jaren voor continuïteit te zorgen. Wij zijn er in geslaagd een bestuur samen te stellen die uit diverse branches afkomstig zijn en diverse blikken en aandachtsgebieden hebben!

Graag stellen wij jullie het bestuur voor.

Voorzitter – Jan Thale Haandrikman, Raad van Bestuur Univé Oost te Groenlo, Enschede en Markelo
Vicevoorzitter – Harry Veltkamp, Agrarisch ondernemer in Markelo
Penningmeester Wolter-Jan Kistemaker, Belastingadviseur bij Countus te Markelo
Secretaris – Functie moet nog ingevuld worden.
Bestuurslid – Jeroen Meutstege, Keukenhof van Holten & Twente in Holten en Delden
Bestuurslid – Esther Meijer, Erve Meenderinkboer in Markelo
Bestuurslid – Robert Volkers, Grand Café De Kroon in Markelo